Profil-video

Giv jeres nuværende og kommende forældre et indblik i børnehavens dagligdag med en velproduceret profilvideo!

Hvorfor profilvideo?

Profilvideo af institutionen – ikke andet end fordele.

En velproduceret profilvideo er til for at præsentere jeres institutions værdier udadtil, styrke jeres brand, skille jer ud blandt øvrige institutioner og måske vigtigst af alt, gøre netop jeres institution attraktiv for potentielle kommende børn og deres forældre. 

Hvorfor skal forældre vælge lige netop jeres institution til deres børn?
Ved hjælp af en profilvideo udarbejdet særligt til Jeres institution, har I nu en UNIK mulighed for at skabe positiv opmærksom på netop jeres institution og mulighed for at visualisere jeres hverdag for potentielle, kommende børn og deres forældre. 

Med en profilvideo gives et overordnet indblik i institutionen og I kan sætte fokus på særlige kerneværdier I måtte have eller anden relevante informationer I ønsker at fremhæve og som gør Jer til noget særligt. 

Vores profilvideoer

Vores profilvideoer har en længde på 1-2 min. Og indeholder professionel optaget speak, licenseret underlægningsmusik, droneoptagelser samt flotte og relevante dækbilleder i 4K.

Børnehuset Galaxen

I Børnehuset Galaxen havde lederen Hanne et ønske om at “pifte” deres hjemmeside op med profilvideoer der hver især fortalte om børnehavens kerneområder. Resultatet blev 6 profilvideoer der hver især præsenterede børnehavens kerneområder.

Priser

Bruger I i forvejen Studie 308 til jeres fotografering af jeres børn, er det muligt at spare op til 4.000kr. på alle præsentationsvideoer af skolen eller institutionen.

1x Profil-video

Perfekt hvis I kunne tænke Jer en flot overordnet præsentationsvideo af Jeres skole eller børnehave. Videoen vil dreje sig om et overordnet tema.

Pris 9.000kr. eks. moms.

(Ikke foto-kunde hos Studie 308)

Pris 6.000kr. eks. moms.

(Kunde hos Studie 308)

3x Profil-video

Hvis der skal gåes lidt mere i dybden med Jeres skole eller børnehave’s værdier. Der er med 3 videoer mulighed for at lave en overordnet video og 2 videoer der går i dybden med valgte temaer.

Pris 16.000kr. eks. moms. for 3 stk 

(Ikke foto-kunde hos Studie 308)

Pris 10.000kr. eks. moms. for 3 stk

(Kunde hos Studie 308)

VIL I HØRE MERE?

Kunne I tænke jer at høre mere om vores profil-videoer, kan I kontakte os vie nedenstående formular. Eller via telefon på 40 90 30 81.