Levering

Levering

Når du bestiller fra vores bestillingssystem, godkender du samtidig at billederne bliver sat i produktion, i det øjeblik du modtager en ordrebekræftelse.

Vi sender alle varer som pakker, hvilket gør det muligt at spore dem i tilfælde af problemer. Under forsendelsen er pakken forsikret, og vi beder dig om at kontrollere indholdet ved levering og modtagelse. Skulle pakken eller indholdet være beskadiget ved ankomsten bedes du rapportere det til GLS straks. Derefter kontakter du os. Vi er ikke ansvarlige for vare(r), der er beskadiget under transporten. (Men vi vil gøre alt for at hjælpe og sørge for at du får nogle nye) ? 

Vi pakker altid alt omhyggeligt, for at mindske eventuelle skader.

Forsendelse i Danmark

Som udgangspunkt leveres alle bestillinger til institutionen gratis efter en bestillingsperiode på typisk 10-14 dage. Bestiller du efter deadlinen eller senere hen, eller ønsker du at få dem sendt hjem gælder følgende;

Køb efter deadline eller ved tilvalg af separat levering, vil blive tilføjet et gebyr på kr. 50,- til dækning af transport med GLS. Vi sender til pakkeboks.

Dette skal aftales på forhånd!

FORLØBET

FOTOGRAFERING

Fotografering i børnehaven eller skolen.

WEBSHOP

Billeder tilgængelige efter 48 timer.

BESTILLING

Bestilling via online galleri.

PRODUKTION

Print og kvalitetstjek af billeder.

LEVERING

Gratis samlet levering til børnehaven eller skolen.